Avís legal

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de DISTRIBUCIONS ALIMENTICIES ANETOS SL amb la finalitat de prestar els serveis sol · licitats.
Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per a la qual s’han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li informació dels nostres productes i serveis.
L’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades davant:
Responsable del Fitxer:
Nom: DISTRIBUCIONS ALIMENTICIES ANETOS SL
Direcció: CR MALLORQUINES, 93
Codi Postal: 17410 Localitat: SILS Provincia: GIRONA
CIF: B17434457
Correu electrònic: anetos@anetos.com
WEB: www.anetos.com
A més, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l’informem que la nostre pàgina web té com a objectiu establir un canal d’informació,comunicació i serveis entre, i els seus clients i empleats a través d’Internet.