Qui som

Distribucions Alimentícies Anetos, S.L. és una empresa especialitzada en l’envasat de mantega, margarina i formatges ratllats i/o picats pel sector de l’hoteleria, activitat que desenvolupa des de la seva fundació, el 1964, i que complementa amb la distribució d’altres productes d’alimentació.

Anetos: des del 1964 al servei de l’hoteleria

Amb un equip humà format per una vintena de persones, comptem amb una superfície d’instal·lacions de 3.000 metres quadrats, en les que s’hi troben cambres frigorífiques amb una capacitat, aproximada, de 1.000 metres cúbics. A partir d’aquesta estructura, Anetos cobreix la totalitat del territori nacional pel que fa referència a la mantega, margarina i formatges ratllats/picats, mentre que la tasca de distribució d’altres productes alimentaris es localitza, bàsicament, a la província de Girona

 

Una àmplia oferta

Des dels nostres inicis, la filosofia de treball de Distribucions Alimentícies Anetos s’ha orientat cap al subministrament de productes de qualitat pel sector hoteler. Donades les característiques d’aquests clients, hem confeccionat una àmplia oferta pensada per a donar resposta a les necessitats de mantega, margarina i formatges ratllats/picats en àmbits com els esmorzars i/o la cuina.

Per aquesta raó, Anetos subbministra, la mantega i la margarina en terrines (de 8, 10 i 12 grams), pastilles (10 i 250 grams) i blocs d’1 kilogram; i els formatges ratllats en bosses d’1 kilogram. Gràcies a l’amplitud d’oferta i a una estructura logística capaç de realitzar entregues en el termini desitjat pels seus clients, a Distribucions Alimentícies Anetos hem aconseguit captar la fidelitat d’un bon nombre de clients en un sector tan dur i competitiu com el dels subministres per a l’hoteleria

Tracte directe

El caràcter familiar de Distribucions Alimentícies Anetos i la seva reduïda i flexible estructura han fet que s’estableixi una relació directa entre la firma i els seus clients, els quals reben un tracte directe, sense intermediaris que endarrereixin la pressa de decisions i la resposta ràpida a les seves necessitats i problemes. De cara al futur, la direcció d’Anetos està determinada a mantenir els seus estàndards de qualitat i servei i, alhora, ampliar tant la seva xarxa comercial com la seva estructura, especialment en el camp logístic i tecnològic, on l’empresa ha realitzat darrerament forts i costoses inversions.

Mantenint el nostre compromís amb els nostres clients i consumidors finals, envasem només productes que compleixin amb uns estàndards de qualitat. Tots els productes que envasem compleixen tots els requisits establerts en la legislació vigent i són sotmesos a anàlisis microbiològics que garanteixen les seves propietats físiques, químiques i organolèptiques.